KNZB

 • Arena
 • Innax
 • Variopool
 • Menzis
 • Lotto
 • Herbalife
HomeKNZB voorVerenigingen/bestuurdersSportlinkWat is Sportlink

Wat is Sportlink

 
Met Sportlink Club kunt u onder andere uw ledengegevens administreren, maar u heeft als zwemvereniging of startgemeenschap nog meer mogelijkheden, zoals:
 • Het administreren en registreren van: uw relaties, commissies, teams, oud leden en sponsoren.
   
 • Het administreren van de verschillende sportactiviteiten binnen de KNZB:  zwemmen, waterpolo, synchroon zwemmen, schoonspringen, open water zwemmen, gehandicaptensport, masters, elementair zwemmen, recreatieve leden, triatlon. 
   
 • Het aanvragen en afmelden van startvergunningen, inclusief startnummers.
Tevens kunt u in Sportlink Club als zwemvereniging uw contributie beheren. U kunt hiervoor de Sportlink Club Contributiemodule gebruiken. Hierdoor heeft u alle gegevens die aan de basis liggen van een contributierun direct bij de hand en kunt u eenvoudig de verschillende contributieprofielen aan de betaalperioden koppelen.
Tevens heeft u de mogelijkheid de betalingswijze van de leden in te stellen, waardoor de output van een contributierun makkelijker te organiseren is. Natuurlijk kan dit ook voor automatische incasso.
Tot slot kunt u deze module ook gebruiken voor het aanmaken van facturen voor donateurs en andere relaties.
 
Kortom met Sportlink Club vereenvoudigt uw administratie en houdt u meer tijd over voor het zwemmen. Onderstaand hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.
 
Voordelen van Sportlink Club
Het gebruik van Sportlink Club heeft voor u de volgende voordelen:
 
 1. U werkt online met Sportlink Club, u bent daarom onafhankelijk van een vaste werkplaats.
   
 2. U kunt meerdere personen autoriseren voor Sportlink Club, maar OOK kunt u aangeven welk gedeelte van de administratie deze persoon mag gebruiken.
   
 3. Eenvoudige registratie van leden, donateurs, sponsoren en ander soort relaties.
   
 4. Eenvoudige en directe communicatie richting deze leden door middel van b.v. een specifieke nieuwsbrief naar donateurs, sponsoren en ander soort relaties. 
   
 5. De mogelijkheid om uw Sportlink Club uit te breiden met de modules die u wenst!
  (Boekhoudmodule, Vrijwilligersmodule, en alle toekomstige modules).
   
 6. Sportlink Club staat in direct contact met uw bond en kan daarom functionaliteiten aanbieden die speciaal voor de zwemverenigingen bedoeld zijn. Bovendien hoeft u niet langer allerlei ingewikkelde formulieren in te vullen voor bijvoorbeeld uw contributieopgave.
   
 7. Met Sportlink Club maakt u altijd gebruik van de nieuwste versie en de nieuwste ontwikkelingen.
   
 8. Komt u zelf ergens niet uit? Dan kunt u gebruik maken van onze professionele helpdesk, zowel via internet als telefonisch. Ook de KNZB is natuurlijk beschikbaar voor assistentie en advies en kan zonodig bij eventuele problemen namens u contact opnemen met Sportlink.
Meer informatie over Sportlink kunt U vinden op www.sportlink-club.nl