KNZB

  • Arena
  • Innax
  • Variopool
  • Menzis
  • Lotto
  • Herbalife
HomeWedstrijdsportZwemmenKampioenschappenNJK Korte Baan

Nederlandse Junioren Kampioenschappen Korte Baan

De Nederlandse Junioren Kampioenschappen korte baan 2014 worden gehouden van 31 januari t/m 2 februari 2014 in het Sloterparkbad in Amsterdam. De organisatie is in samenwerking met de Dolfijn.

Uitslagen
Tijdens het kampioenschap kunt u de uitslagen volgen via de livetiming op livetiming.knzb.nl 

 

Programma en bepalingen NJK kb 2014

Limieten
Limieten NJK korte baan 2014 Jongens
Limieten NJK korte baan 2014 Meisjes

De limieten voor de S-klasse zwemmers vindt u hier.

Definitieve deelnemerslijst
De definitieve deelnemerslijst is sinds woensdagavond 29 januari bekend en is hier te downloaden.

 

Verruiming aanvullingen
De bepalingen rondom de aanvullingen zijn iets verruimd. De aanvulling geldt alleen voor zwemmers die niet voldoen aan de limiettijd. Wanneer na het sluiten van de inschrijftermijn blijkt dat er minder dan 8 zwemmers met een limiet zich hebben ingeschreven op een programmanummer, dan geldt de bepaling rondom aanvulling van de serie. Daarbij zullen de zwemmers t/m plaats 12 (per leeftijdscategorie en op basis van de ranglijsten) worden aangeschreven door de KNZB. Zij kunnen via hun wedstrijdsecretariaat aangeven of zij willen starten of afzien van deelname aan dit programmanummer. De eerste 8 zwemmers komen direct in aanmerking voor deelname. De nummers 9 t/m 12 komen alleen in aanmerking voor deelname indien een van de zwemmers 1 t/m 8 afmeldt. Er wordt aangevuld tot 1 volle serie tot woensdag 29 jan. 20.00 uur. Daarna worden de zwemmers die niet voor indeling in aanmerking komen uit de inschrijflijsten verwijderd.( http://livetiming.knzb.nl/njkkb14)

Voorbeeld: Na sluiting van de inschrijftermijn zijn er 4 deelnemers op de 100m vlinder voor meisjes junioren 2. De eerst volgende 8 zwemmers (nummer 5 t/m 12) in de ranglijst die geen limiet hebben, worden door de KNZB aangeschreven. Zij kunnen via hun wedstrijdsecretariaat aangeven of zij willen starten of afzien van deelname aan dit programmanummer. De snelste 4 zwemmers van de aanvullingen die willen zwemmen worden ingedeeld in de serie.

De aanvulling van de serie geldt alleen in het geval er minder dan 8 ingeschreven deelnemers zijn. Bij bijvoorbeeld 14 deelnemers zullen de series niet aangevuld worden. De KNZB zal de desbetreffende verenigingen van de zwemmers na het verstrijken van de inschrijftermijn hierover aanschrijven.

Hieronder treft u de uitslagen van het NJK kb 2013.

Uitslagen totaal

Arena Klassement

André Cats Bokaal

Voor de uitslagen in de webkalender : uitslagen webkalender

En voor het juryblad: Juryblad NJK kb 2013