06 augustus 2014

Tablets en Digitaal Wedstrijdformulier


Verenigingen hebben de afgelopen dagen op het @zwembond emailadres een brief ontvangen met informatie over tablets en de Digitaal Wedstrijdformulier applicatie.
Deze brief bevat belangrijk informatie waaronder inloggegevens voor het Digitaal Wedstrijdformulier en dient dus zorgvuldig gelezen en bewaard te worden.
Ten aanzien van de tablets staat in de brief beschreven wat de procedure is voor het ontvangen van de tablet. Het is van belang dat de tablet op het juiste adres afgeleverd zal worden daarom zal ter verificatie van dit verzendadres een e-mail door Samsung verzonden worden. Mocht reactie per e-mail uitblijven dan zal Samsung telefonisch contact zoeken met de vereniging, in dit geval het waterpolo secretariaat. 

W-officials in Sportlink


De afgelopen weken zijn alle W-officials in Sportlink ingevoerd. Tijdens deze invoer en controle bleek dat bij sommige verenigingen de W-officials niet, of op een onjuiste wijze geregistreerd staan in de ledenadministratie. Verenigingen die dit betreft hebben hierover een e-mail ontvangen. 

Official Portaal voor scheidsrechters


Afgelopen week hebben de waterpolo scheidsrechters een e-mail ontvangen met de inloggegevens van het Official Portaal. Scheidsrechters kunnen in het Official Portaal o.a.  hun aanstellingen zien, beschikbaarheid en verhinderingen doorgeven, historie van wedstrijden bekijken welke zij hebben gefloten en beoordelingsformulieren inzien. 

Teamopgave


Nu de accommodatieplanning en het rooster zijn gemaakt dient de teamopgave in Sportlink Club te worden geregistreerd. Deze teamopgave dient voor 1 september ingevoerd te zijn.
Bekijk

hier de handleiding voor het invullen van de teamopgave. 

Uitslagen en standen op eigen verenigingswebsite


Met ingang van het nieuwe seizoen worden o.a. standen /uitslagen van de waterpolo competities gedeeld via I-frame. Deze data kan worden getoond op de regio- en  verenigingswebsite.
Momenteel wordt dit getest. Binnenkort komt de 'tool' gratis beschikbaar voor verenigingen en de regio websites.
De KNZB website wordt uitgebreid zodat er op een poule en team gezocht kan worden.

Toegang tot Sportlink Club


Sportlink heeft haar website veranderd. Start u Sportlink Club regelmatig op via de website van Sportlink? Op de nieuwe website kunt u Sportlink Club direct opstarten vanaf de homepage. Rechts bovenin ziet u de knop Start Sportlink Club, waarna u kunt klikken op het logo zwemmen en vervolgens op de oranje button Start Sportlink Zwemmen. Vervolgens zal het programma opstarten en kunt u inloggen.

 
©KNZB

www.knzb.nl
info@knzb.nl
*|AFMELDBLOK|*

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming. KNZB staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Tevens staat KNZB niet in voor het virusvrij zijn van een verzonden e-mail.