• Waterpolo Cup Rotterdam

Bijscholing Waterpolotrainers | Waterpolo Cup Rotterdam

11 juli 2024 16:00-20:30

Iefke van Belkum-Nederend Waterpolo Cup Rotterdam

Hoe maak ik trainingen aantrekkelijk voor alle sporters, ondanks hun niveauverschil?

Als enthousiaste trainer merk je soms dat het lastig is om iedereen in jouw trainingsgroep uit te dagen. De oefeningen kunnen te gemakkelijk zijn voor de meer ervaren sporters, terwijl ze juist te moeilijk zijn voor degenen met minder ervaring. Dit kan een negatieve invloed hebben op de motivatie, het plezier en de ontwikkeling van jouw team. Hoe zorg je ervoor dat jouw trainingen aantrekkelijk en uitdagend zijn voor sporters van alle niveaus, zowel kinderen als volwassenen?

Olympisch kampioen Iefke van Belkum-Nederend biedt in deze bijscholing waardevolle inzichten en praktische handvatten voor differentiatie in je trainingen. Hiermee kun je elke sporter, ongeacht hun niveau, optimaal bedienen. Na de bijscholing kun je samen met je mede-deelnemers napraten tijdens een heerlijk buffet. Vervolgens verplaatsen jullie naar de tribune om de spannende wedstrijd tussen Nederland en Australië bij de Waterpolo Cup Rotterdam te bekijken.

Programma

16:00 – 16:30 Inloop
16:30 – 18:00 Bijscholing
18:00 – 18:30 Buffet
18:30 – 18:45 Verplaatsen naar tribune
18:45 - 19:00 Presentatie teams
19:00 – 20:30 Nederland - Australië

Inbegrepen
Bijscholing, buffet en tribunetickets Nederland - Australië

Parkeren
Je kunt parkeren bij P+R Slinge, vanaf daar is het 1 halte met de metro. Parkeren is daar gratis als je je OV pas gebruikt. Voor meer informatie klik je hier.

Over de trainer
Iefke van Belkum-Nederend, Olympisch kampioen van 2008, heeft ruime ervaring opgedaan in internationale competities, waaronder in de Verenigde Staten, Griekenland en Rusland. Als hoofdcoach bij ZVL-1886 dames 1, trainster van het RTC Leiden en voormalig jeugdbondscoach voor meisjes onder 15 jaar, heeft ze haar veelzijdige kennis in verschillende rollen laten zien.

Meer informatie
events@knzb.nl

Praktische informatie

 • Locatie: Zwemcentrum Rotterdam
 • Datum:

  Donderdag 11 juli 2024

 • Aantal deelnemers:

  Min 15 / max 30

 • Trainer:

  Iefke van Belkum-Nederend

 • Kosten:

  € 59,95 p.p.

  Inclusief bijscholing, buffet en tribunetickets

 • Licentiepunten:

  Deelnemers ontvangen 1 licentiepunt

 • Organisatie:

  Richard Keus Opleidingen in samenwerking met de KNZB