• Partners

KNZB Businessclub

KNZB Businessclub April 2022
Marc Lammers BC

Passie voor Water

De KNZB is de sportbond van zwemmend Nederland. Zwemmen is de meest gezonde en de meest duurzame manier van bewegen. De sport is van iedereen, van jong en oud. 97% van de kinderen in Nederland leren zwemmen en dus is het voor vrijwel iedereen de eerste echte sport. Als je kunt zwemmen, heb je daar je hele leven plezier van.

Ook voor ouderen is zwemmen een ideale vorm van beweging. Het is namelijk een low-impact sport waardoor het ideaal is om te blijven bewegen, te revalideren of om te blijven sporten voor mensen met een beperking.

Naast het maatschappelijke belang van zwemmen organiseert de KNZB ook nationale en internationale zwemsportevenementen en strijden de Nederlandse sporters om medailles op EK's, WK's, Olympische en Paralympische Spelen. Momenteel werken de (para-)sporters toe naar de Spelen van Parijs in 2024.

VASCO BC 2022

KNZB Business Club

De KNZB Businessclub is een netwerkgroep van verschillende bedrijven. De leden van de KNZB Businessclub ondersteunen de zwemsport in de breedste zin van het woord. We komen vier keer per jaar samen op een unieke locatie, begeleidt door een gastspreker en/of een inspirerende activiteit. Daar hoort natuurlijk ook een goed verzorgd hapje en drankje bij.

De KNZB Businessclub geeft een uniek inkijkje in de zwemsport en de brede sportwereld. Door de jaren heen zijn er vele inspirerende gastsprekers en leuke activiteiten geweest. Van Marc Lammers tot Robert Doornbos en van een bezoek aan 14 de Musical tot een Waterpolo Watchparty.

Businessclubleden steunen met hun bijdrage een zelfgekozen sport of project van de KNZB en zijn daardoor van grote waarde voor de Nederlandse zwemsport.

BC Zeist

Terugblik op 2022

Slot Zeist met Marc Lammers
In april brachten we een bezoek aan het luxe Slot Zeist. Hier konden de Businessclubleden genieten van een heerlijk diner en was Marc Lammers te gast om de aanwezigen mee te nemen in zijn belevenissen als Olympisch gouden coach.

''14'' de Musical bij AFAS Leusden
In juni waren we te gast bij het AFAS theater in Leusden. Het prachtige nieuwe theater was niet alleen een mooie locatie om gezamenlijk te dineren, maar ook om vervolgens vanaf uitstekende plekken de musical over het leven van Johan Cruijff te bewonderen.

Jeroen Otter BC

Terugblik op 2022

Waterpolo Watchparty met Olympisch kampioenen
Begin september speelden de Nederlandse waterpolodames de halve finales van de EK in Kroatië. In de tuin van het kantoor van hoofdsponsor VASCO Consult hebben we daarom een watchparty georganiseerd. Inclusief een grillmaster, een lekker zonnetje, grote schermen en analyses van Olympisch kampioenen Daniëlle de Bruijn en Robin van Galen.

Op de KNVB Campus met Jeroen Otter
De vierde en laatste bijeenkomst van het jaar vond plaats op de KNVB Campus in Zeist. Deze bijeenkomst werd samen met businessclublid Freepack Software georganiseerd. Jeroen Otter, voormalig bondscoach van het shorttrack, was te gast en inspireerde ons met zijn verhaal.

Foto's KNZB Businessclub bijeenkomsten

Lid worden van de KNZB businessclub

Wat zijn de voordelen van de KNZB Businessclub?


  • Uitnodigingen voor de vier jaarlijkse KNZB Businessclubbijeenkomsten
  • Uitnodigingen voor een (interne of externe) introducé voor de KNZB Businessclubbijeenkomsten
  • Mogelijkheid om zijn of haar organisatie te introduceren binnen het netwerk van de KNZB
  • Uitnodiging om zwemsportevenementen op een unieke manier te beleven
  • Voorrang bij afname hospitality bij grote zwemsport evenementen
  • Deelname partnerreizen tegen extra kosten
Wat is de sponsorbijdrage om lid te worden van de KNZB Businessclub?

Een Businessclub lidmaatschap kost per jaar €2024,-*

Een Olympisch bedrag wat ten goede komt aan de zwemsport.

Een lid van de KNZB Businessclub bepaalt zelf aan welke sport of welk specifiek project de bijdrage wordt besteed.

*ex.btw

Wat gebeurt er met mijn bijdrage?

De bijdrage van ieder lid van de KNZB Businessclub komt ten goede aan de zwemsport. De leden ondersteunen hiermee diverse sporten en projecten. Op deze wijze draagt de Businessclub onder meer bij aan de medailles van Arno Kamminga, aan de ambities van de synchroonzwemsters Noortje & Bregje de Brouwer om zich voor de Olympische Spelen te kwalificeren, aan de gouden droom van de waterpolodames, de breedtesport en maatschappelijke projecten.

Neem voor vragen gerust contact met ons op

Kevin de Haan

Kevin de Haan

Kevin de Haan

Marketing & Partnerships

Marketing, Communicatie & Partnerships

Carlijn Hofland

Carlijn Hofland

Carlijn Hofland

Manager Marketing, Communicatie & Partnerships

Marketing, Communicatie & Partnerships

Sven Rouwenhorst

Sven Rouwenhorst

Sven Rouwenhorst

Manager Partnerships

Marketing, Communicatie & Partnerships

We hebben passie voor alle zwemsporten