• Partners

KNZB Partners

201208 zwemmers wedstrijd onderwater keerpunt
11 TAUW Vitaliteitsmiddag Maarten vd weijden

TAUW

TAUW geeft vorm aan een vitale leefomgeving. De toegewijde professionals bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

It's not just a daily job, it's... a living ambition

Para zwemmen Kees Jan van Overbeeke

BeGlobal

BeGlobal is partner van het para-zwemmen. BeGlobal is een full service Product Media bedrijf. Vanuit het hoofdkantoor in Waddinxveen creëren zij de mooiste, leukste en creatiefste Product Media.

DSC 0114x

Allianz Benelux

Allianz is sinds 2021 wereldwijd partner van de Olympische en Paralympische beweging, een partnership dat zijn oorsprong vindt in onze samenwerking met de Paralympische beweging sinds 2006. Als partner ondersteunt Allianz atleten en sportgemeenschappen met verzekeringsoplossingen en -diensten, carrièremogelijkheden en natuurlijk ook hun sportieve ontwikkeling. Naast het partnership met de Koninklijke Nederlandse Zwembond is Allianz in Nederland ook de trotse partner van het Watersportverbond.

Perfecto capucine P0c PLR a G Ek unsplash

Nextory

Nextory is de ''reading partner'' van de KNZB. Leden van de KNZB kunnen gebruik maken van een speciaal aanbod. Met Nextory kun je onbeperkt e-books en luisterboeken tot je nemen wanneer het jou uitkomt. Ook langs het zwembad tijdens de vakantie.

Nextory is in 2015 in Stockholm ontstaan met het doel om boeken wereldwijd toegankelijker te maken voor meer mensen, en een nieuwe definitie te geven aan wat het betekent om een boek te lezen. In de afgelopen jaren heeft technologie onze wereld veranderd en is onze visie relevanter dan ooit. We willen meer mensen laten lezen door rijkere leeservaringen te creëren. Ons doel is om jou te laten lezen en luisteren naar verhalen in plaats van je tijd te verdoen met surfen op het web of door nutteloze plaatjes te scrollen.

DSC 7021

Virtuoos

Topsport staat wat Virtuoos betreft voor innovatie, ambitie en het beste uit jezelf halen. Onze producten geven de sporter die extra procenten die het verschil maken voor een gezond en sterk lijf en een betere prestatie.