• Partners

Hoofdsponsoren

Marloes en Esther

Hoofdsponsoren van de KNZB en de Nederlandse Zwemsport

55710824 ORANGE PICTURES 1

Nederlandse Loterij

Stel je voor dat Nederland het sportiefste land van de wereld is. Dat er in over 10 jaar 12 miljoen mensen zijn die wekelijks sporten. Dat is dé gezamenlijke droom van NOC*NSF en Nederlandse Loterij. Om deze droom te realiseren is Nederlandse Loterij de komende 10 jaar, tot 2032, de hoofdsponsor van TeamNL. Zo supporten we samen de volgende generatie.

Pascal 55917957 BSR AGENCY

Odido

Sport en telecommunicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als sporter maak je tenslotte gebruik van data en apps om inzicht te krijgen en te geven in je prestaties en om fitter te worden. Ook de supporters zijn een belangrijke schakel. Via onze diensten staan sporters rechtstreeks in contact met hun achterban. Vrijwilligers, familieleden, vrienden, fans zijn van groot belang, want ambities verwezenlijken doe je niet alleen. We zijn enorm trots dat wij vanaf nu ook ons steentje mogen bijdragen als nieuwe partner van TeamNL en NOC*NSF.

Afbeelding 20220828 180144 ef073034

VASCO Consult

VASCO Consult is de trotse hoofdsponsor van de waterpolodames. Samen met VASCO gaan de waterpolodames voor goud in Parijs. VASCO verandert, verbetert en verbindt en wil de klantreis voor jouw klanten zo simpel maken als een brug oversteken. Samen maken we het simpel.

50461448 ORANGE PICTURES

Arena

Arena is hoofdsponsor van de Nederlandse zwemsport en zorgt ervoor dat TeamNL met de beste uitrusting aan de start staat. Arena wil een actieve levensstijl in en aan het water bevorderen en mogelijk maken voor iedereen.