• Evenementen

Eindhoven Qualification Meet

52800098755 e7f62fb492 o

Doe mee in Eindhoven!

De KNZB is verheugd om nationale en internationale zwemmers weer te mogen verwelkomen op de Eindhoven Qualification Meet (EQM). De EQM is het jaarlijks terugkerende topsportevenement in het hart van Brabant én de Nederlandse zwemsport, Eindhoven.

Een mooie gelegenheid voor zwemmers om zich op deze World Aquatics en World Para Swimming goedgekeurde wedstrijd te kwalificeren voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

De wedstrijden worden gehouden van 11 tot en met 14 april 2024 in een volledig aangekleed Pieter van den Hoogenband zwemstadion. De gehele Nederlandse top en vele buitenlandse zwemmers zullen in Eindhoven aan de start staan.

We bedanken BrabantSport en gemeente Eindhoven voor het mede mogelijk maken van dit topsportevenement.

Vrijwilligers gezocht!

Wil je de EQM en de wedstrijden van héél dichtbij beleven? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers waarmee we samen een prachtig topsportevenement neerzetten voor de binnen- en buitenlandse zwemmers? Kom jij helpen in de voorstart of op de vloer bij de startblokken? Geef je op via events@knzb.nl en vermeld welke dag of dagen je kan helpen in Eindhoven. Tot dan!