Vrijwilligers gezocht

Officials EQM 2022 OP

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken, onderdeel te worden van een gepassioneerd team van vrijwilligers en in een goede sfeer te genieten van topsport? Kom ons dan helpen!

De Eindhoven Qualification Meet (EQM) 2024 vindt plaats van 11 – 14 april in Eindhoven. Als vrijwilliger van de EQM krijg je een unieke ervaring, een kijkje in de keuken van een internationaal sportevenement en kom je oog in oog te staan met (inter)nationale topsporters.

Om de EQM tot een groot succes te brengen, hebben we jouw hulp nodig! Aanmeldingen staan open voor iedereen van 12 jaar en ouder met een diversiteit van rollen zoals VIP host, media coördinator, verwijzer, atleten begeleider, bakkendrager en ticketing manager. Er zijn geen eerdere vrijwilligerservaring of formele kwalificaties nodig om deel te nemen, aangezien rol- en locatie specifieke training zal worden gegeven zodra de rollen zijn toegewezen; voorkeuren, beschikbaarheid, vaardigheden en ervaring worden afgestemd op de behoeften van het evenement. We hebben voor ieder wat wils! Klik op deze link om alle functies te bekijken.

Het evenement bestaat uit 2 dagdelen. Je kan je beschikbaarheid aangeven voor één of twee shifts. De tijden zijn als volgt:

Ochtend shift 6:30 – 14:00
Middag/avondshift 13:30 – 21:00

Wij krijg je?

  • Een EQM 2024 T shirt
  • Eten en drinken tijdens de shifts
  • Een kijkje achter de schermen van een internationaal zwem evenement

Accommodatie en transport
Accommodatie is de verantwoordelijkheid van de vrijwilliger en je moet dit zelf regelen. Reiskosten in Nederland (per openbaar vervoer of auto) kunnen via een onkostenformulier worden teruggevorderd