• Wedstrijdzwemmen
  • Software
  • Compete

KNZB Compete - Meer dan alleen tijdwaarneming en registratie

24 augustus 2023

De nieuwste versie (6.0) van KNZB Compete is live en staat in de App Stores. Het afgelopen jaar hebben al veel wedstrijden plaatsgevonden waarin KNZB Compete is ingezet. Dit heeft recent tot een aantal aanpassingen geleid, die het nog makkelijker maken in het gebruik door officials. Hierdoor komt het zwemmen zelf centraal te staan en niet de administratie. KNZB Compete heeft een volledig automatische interface met Splash Meet Manager, waardoor met een druk op de knop de wedstrijd wordt ingeladen (ook wijzigingen tijdens de wedstrijd) en ook alle tijden worden verwerkt.

Als kers op de taart is de toeschouwers functionaliteit in de app volledig vernieuwd: in het zwembad, thuis of onderweg volg je live de wedstrijd. Real-time de tijden zien, terugbladeren in de resultaten van de series of vooruitkijken in het programma wie wanneer zwemt. Ook de koppeling met een scorebord om in het zwembad te projecteren behoort nu tot de mogelijkheden.

Er is een regionaal Support Team dat kan helpen in de wedstrijdvoorbereiding of tijdens de wedstrijd. En een duidelijke handleiding die stap-voor-stap uitlegt hoe een wedstrijd te organiseren. Voor iedere official is er bovendien een uitgebreide en handzame "instructiekaart".

KNZB Compete biedt een solide functionaliteit voor zowel het jurysecretariaat middels het KNZB Compete beheerportaal en de app voor elke official rol. Hiermee maken we het wedstrijdzwemmen in de breedte nog toegankelijker voor alle belanghebbenden en vergemakkelijken we de inzet van de vele vrijwilligers.

Organiseert jouw vereniging binnenkort een wedstrijd en wil je ervaren hoe KNZB Compete werkt? Meld jouw wedstrijd dan aan via info@swimster.nl en krijg gratis "KNZB Compete" waterdichte telefoonhoesjes.


Terug naar Administratie & Software