• KNZB

Voor bedrijven

16 februari 2023

Voor bedrijven

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om te vergaderen of voor een presentatie? Zoekt u badwater voor uw bedrijf? Het KNZB bad Zeist biedt deze mogelijkheden voor uw bedrijf tegen een zeer volledig tarief. De bossen van Zeist in combinatie met de faciliteiten zijn een perfecte locatie voor een vergadering of het geven van een presentatie. uiteraard kunt u de catering volledig door ons laten verzorgen of zelf volledig verzorgen.

Vergaderzalen

Het seminar beschikt over een grote vergaderruimte die kan worden opgesplitst in twee delen. Er is een podium met beamer en scherm aanwezig voor het geven van presentaties of te gebruiken voor het vergaderen. De accommodatie bevindt zich midden in de bossen van Zeist op het terrein van de KNVB. Het is mogelijk om de lunch en koffie/thee volledig zelf te regelen of door ons te laten verzorgen tegen een scherp tarief. Uiteraard kunt u de lunch en koffie/thee ook los van elkaar bestellen of zelf verzorgen.

Ook in het zwembad is een mooi ingerichte vergaderruimte aanwezig. Ideaal voor kleine groepen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Verhuur zwembad

Wilt u tijdelijk of eenmalig badwater huren voor uw bedrijf? Bent u op zoek naar structureel badwater voor uw bedrijf? Ook dat kan ik het KNZB bad Zeist. Met name in de avonduren en in het weekend hebben wij nog mogelijkheden voor uw bedrijf. Uiteraard kan dit in combinatie met droogtraining in de fitnesszaal. Wij ontvangen uw bedrijf graag als gast van het KNZB bad Zeist. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.