• KNZB

Voor teams

16 februari 2023

Voor teams

Een bezoek aan onze accommodatie heeft gegarandeerd een positieve bijdrage aan de teambuilding. Het KNZB bad Zeist is uitermate geschikt voor teams die een middag, avond, weekend of zelfs een hele week willen verblijven. Onze accommodatie biedt volop mogelijkheden voor het houden van trainingsstages, het huren van structureel, tijdelijk of eenmalig badwater voor trainingen en wedstrijden. Wij ontvangen uw team graag als gast van het KNZB bad Zeist.

Trainingsstages

Bent u voor uw team op zoek naar een geschikte locatie voor een trainingsstage? Dan bent u bij het KNZB bad Zeist aan het goede adres. Wij richten uw trainingsstage volledig in naar de wensen van uw team. Wilt u een dagdeel, een weekend of zelfs een hele week verblijven? Alles is mogelijk bij het KNZB bad Zeist. Onze accommodatie ligt midden in de bossen van Zeist op het terrein van de KNVB.

Wij beschikken over een groepsaccommodatie voor 45 personen met een grote verblijfplaats en keuken. Deze verblijfplaats is op nog geen 50 meter loopafstand van het zwembad. In het zwembad bevindt zich ook onze volledig ingerichte fitnesszaal. Daarnaast kunt u kiezen om de catering geheel zelf te verzorgen of gebruik te maken van onze cateraar tegen zeer scherpe prijzen.

Opgesomd kunt u met uw team bij ons kiezen voor de volgende opties:

  • Overnachten op nog geen 50 meter van het zwembad;
  • Trainen en spelen van wedstrijden in het zwembad;
  • Droogtraining in de volledig ingerichte fitnesszaal;
  • Genieten van de bosrijke omgeving.

Wij ontvangen uw team graag als gast van het KNZB bad Zeist. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Verhuur zwembad

Bent u op zoek naar structureel badwater voor uw team? Wilt u tijdelijk of eenmalig badwater huren voor uw team? Ook dat kan ik het KNZB bad Zeist. Met name in de avonduren en in het weekend hebben wij nog mogelijkheden voor uw team. Uiteraard kan dit in combinatie met droogtraining in de fitnesszaal. Het KNZB bad Zeist is uitermate geschikt voor zowel trainingen als het het spelen van wedstrijden. Wij ontvangen uw team graag als gast van het KNZB bad Zeist. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.