• KNZB

Voor verenigingen

16 februari 2023

Voor verenigingen

Onze accommodatie is uitermate geschikt voor verenigingen die een dag, weekend of zelfs een hele week willen verblijven. Het KNZB bad Zeist biedt volop mogelijkheden voor het houden van trainingskampen, het huren van structureel, tijdelijk of eenmalig badwater. Wij ontvangen uw vereniging graag als gast van het KNZB bad Zeist.

Trainingskampen

Is uw vereniging op zoek naar een prachtige locatie voor een trainingskamp? Dan bent u bij het KNZB bad Zeist aan het goede adres. Wij richten uw trainingskamp volledig in naar de wensen van uw vereniging. Wilt u een dagdeel, een weekend of zelfs een hele week verblijven? Alles is mogelijk bij het KNZB bad Zeist. Onze accommodatie ligt midden in de bossen van Zeist op het terrein van de KNVB.

Wij beschikken over een groepsaccommodatie voor 45 personen met een grote verblijfplaats en keuken. Deze verblijfplaats is op nog geen 50 meter loopafstand van het zwembad. In het zwembad bevindt zich ook onze volledig ingerichte fitnesszaal. Daarnaast kunt u kiezen om de catering geheel zelf te verzorgen of gebruik te maken van onze cateraar tegen zeer scherpe prijzen.

Opgesomd kunt u met uw vereniging bij ons kiezen voor de volgende opties:

  • Overnachten op nog geen 50 meter van het zwembad;
  • Trainen en spelen van wedstrijden in het zwembad;
  • Droogtraining in de volledig ingerichte fitnesszaal;
  • Genieten van de bosrijke omgeving.

Wij ontvangen uw vereniging graag als gast van het KNZB bad Zeist. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Verhuur zwembad

Bent u op zoek naar structureel badwater voor uw vereniging? Wilt u tijdelijk of eenmalig badwater huren voor uw vereniging? Ook dat kan ik het KNZB bad Zeist. Met name in de avonduren en in het weekend hebben wij nog mogelijkheden voor uw vereniging. Uiteraard kan dit in combinatie met droogtraining in de fitnesszaal. Het KNZB bad Zeist is uitermate geschikt voor zowel trainingen als het het spelen van wedstrijden. Wij ontvangen uw vereniging graag als gast van het KNZB bad Zeist. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.