Help jij Sandra aan haar doelbedrag?

31 maart 2023

Insta Leen 01

Help jij Sandra aan haar doelbedrag?

Sandra Minten is een van de vaste fotografen van ManMeer! In het waterpolomagazine heeft zij de vaste rubriek 'Sandra op stap met...' Zij is een echte verhalenverteller met foto's en heeft daar al verschillende prijzen mee gewonnen. Nu werkt zij aan een mooi nieuw project: de publicatie van haar boek '90 eieren en één omelet'

Sandra vertelt: "Toen ik op een dag in de trein zat, werd mijn aandacht getrokken naar een modern bedrijventerrein waar ik plotseling een bont patroon ontdekte. Een lap grond waarop de onderkomens staan van een kleine gemeenschap: de Stadsnomaden. Zij noemen deze plek 't Landje. Ik besloot een kijkje te nemen en ontmoette daar Leen voor het eerst. Een dakloze, aan drugs verslaafde Lanje-bewoner van het eerste uur. Op een dag vertelt Leen mij dat hij het roer wil omgooien. Viereneenhalf jaar volgde ik Leen op zijn reis naar 'normaliteit'. Vanuit de rafelrond van de maatschappij naar een plek midden in de samenleving."

Sandra is dichtbij haar doelbedrag om het boek daadwerkelijk uit te kunnen geven. Help jij haar aan het laatste stukje? Kijk HIER om haar boek te laten drukken.

Sandra Minten

Beeld: Sandra Minten