KNZB elektrificeert wagenpark in samenwerking met Driessen Autolease

12 januari 2023

Nieuws 2

Driessen Autolease is al ruim 10 jaar mobiliteitspartner van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). In het kader van verduurzaming is de KNZB onlangs overgestapt naar elektrisch rijden. Driessen Autolease voorzag in de vernieuwing van het gehele wagenpark en leverde onder andere de Skoda Enyaq iV, de Volkswagen ID.3 en de Peugeot 2008. De KNZB werd in deze transitie volledig ontzorgd; niet alleen de auto’s maar ook de laadvoorzieningen zijn door Driessen Autolease gerealiseerd.

Met het elektrificeren van het wagenpark heeft de KNZB een belangrijke stap gezet in de richting van toekomstbestendige mobiliteit. Ron Beukers, directeur Driessen Autolease, is verheugd dat hij de KNZB in deze transitie heeft kunnen begeleiden. “De vernieuwing van het wagenpark van de KNZB past in ons streven naar duurzame, kwalitatieve samenwerkingen met gerenommeerde partijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Aschwin Lankwarden, algemeen directeur KNZB, over de transitie: “We zijn blij en trots dat we de stap naar een duurzamer wagenpark hebben gemaakt. De begeleiding en het partnership dat we hierin met Driessen Autolease hebben, koesteren we. We kijken dan ook uit naar de toekomst en de mogelijkheden die het partnership biedt."

Flexibele mobiliteitsoplossingen

Driessen Autolease biedt flexibele mobiliteitsoplossingen aan met het oog op de verregaande flexibilisering van de arbeidsmarkt en de toenemende vraag naar duurzaamheid, gemak en transparantie. Met het ‘One-Stop-Shop’ principe levert de leasemaatschappij relevante dienstverlening op maat waarbij de klant volledig ontzorgd wordt.

Over Driessen Autolease

Driessen Autolease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij welke deel uitmaakt van de Driessen Autogroep. Met een breed aanbod diensten geeft de leasemaatschappij invulling aan alle mobiliteitswensen van de zakelijke rijder. Zo behoren onder meer full operational lease, wagenparkbeheer, carsharing en fietslease tot het aanbod.

Op de foto v.l.n.r.: Ron Beukers (Directeur Driessen Autolease), François Driessen (Directeur Driessen Autogroep), Aschwin Lankwarden (Algemeen directeur KNZB), Carlijn Hofland (Manager Marketing, Communicatie en Partnerships KNZB) en Thijs van Berckel (Manager Bedrijfsvoering KNZB)