• Wedstrijdzwemmen
  • Leden

NK Sprint in Rotterdam

23 juni 2023

Nigel Werring

Nigel Werring

N Knl

NK Sprint in Rotterdam

Het is weer zover! Aankomend weekend verwelkomt Rotterdam voor de tweede keer het NKnl, een uniek sportevenement waarbij verschillende Nederlandse kampioenschappen in hetzelfde weekend en dezelfde stad plaatsvinden.

Dit jaar is ons eigen NK-sprint onderdeel van dit evenement. Bij de heren komen erkende ‘snelle mannen’ als Thomas Verhoeven, Renzo Tjon A Joe, Stan Pijnenburg en Sean Niewold in actie. Bij de dames zien we onder meer Tessa Giele en WK-ganger Silke Holkenborg op de startlijst. Dat belooft dus een spektakel te worden.

Daarnaast biedt het NKnl een unieke sfeer waarin verschillende sportdisciplines samenkomen. Het is dé gelegenheid om te genieten van de sportieve diversiteit van ons land en om andere enthousiaste fans te ontmoeten. Naast het NK-sprint zijn er ook andere NK’s en activiteiten te vinden in de stad, waardoor het weekend een complete sportbeleving belooft te worden.

Dus, zet het in je agenda en kom aankomend weekend (24 en 25 juni) naar Rotterdam. Wil je dit niet missen? Bestel je kaarten op knzb.nl/tickets.

We zien je graag in Rotterdam!