• Waterpolo
  • Partners

OREC Groep nieuwe paramedische partner waterpolodames

15 juli 2022

Nigel Werring

Nigel Werring

Waterpolodames WK brons OP

OREC Groep nieuwe paramedische partner waterpolodames

De OREC Groep is de nieuwe partner voor de paramedische begeleiding van de Nederlandse waterpolodames. Fysiotherapeuten van OREC gaan de ploeg zowel in de trainingssetting als tijdens stages en toernooien begeleiden.

OREC is een multidisciplinair eerstelijnscentrum met Hilversum als hoofdlocatie. De groep is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van sport-gerelateerde blessures, zoals enkel-, knie-, rug- en schouderklachten. Daarnaast richt OREC zich op orthopedische revalidatie na operaties.

De kwaliteit die bij OREC wordt geleverd, is mede gebaseerd op 25 jaar ervaring. Door de actieve inbreng en samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten staat men garant voor kwalitatieve (para)medische zorg. Bij OREC werken disciplines nauw samen om het optimale resultaat te behalen. Het bedrijf gebruikt niet voor niets de slogan ‘Winnen doe je blessurevrij!’

Sportfysiotherapeuten Annelies Geel en Thom Bottenheft gaan de waterpolodames namens OREC begeleiden en ook Falko van Doorn wordt betrokken bij het programma. De waterpolodames, in juni winnaar van het brons op het WK, werken deze zomer toe naar het EK in Split (27 augustus – 10 september).

Arno Havenga, manager topwaterpolo KNZB, is blij met OREC als nieuwe paramedische partner. “In onze fulltime trainingsprogramma’s is hoogwaardige zorg en medische begeleiding van groot belang. Zowel bij blessures, maar zeker ook in het kader van preventie. De therapeuten van OREC vervullen een belangrijke rol in dit gehele proces en werken nauw samen met de verschillende trainers en coaches in het programma van de waterpolodames.”

Voor meer info:

www.orec.nl

Beeld: Foto OrangePicturesNL