• Pool of Support
  • Partners

Treem Groep sluit zich aan bij de KNZB Pool of Support

17 oktober 2022

Treem groep sluit zich aan

Treem Groep, het bureau voor doeltreffende sportaccommodaties, heeft zich met veel enthousiasme aangesloten bij de KNZB Pool of Support. Treem Groep voorziet diverse instanties van advies over sportaccommodaties en zo ook voor zwembaden. De betrokkenheid in de zwemwereld wordt nu dus nog groter dankzij het partnership met de KNZB en de zwemsport.

De KNZB Pool of Support is een groep organisaties die actief zijn in de zwembadbranche. Via de Pool of Support ondersteunen ze gezamenlijk de zwemsport, maar ondersteunen ze ook elkaar in de branche. Treem is het negende lid van de groep en is het eerste adviesbureau dat is toegetreden.

De visie van Treem Groep is dat gebouw, inhoudelijke deskundigheid en lokale betrokkenheid onmisbare ingrediënten zijn om dat doel te bereiken en dat de invulling daarvan altijd lokaal-specifiek moet worden ingericht. Of het nu gaat om sportvoorzieningen als zwembaden en sporthallen of om ander maatschappelijk vastgoed, Treem Groep kan instanties in het volledige proces begeleiden of ondersteunen.

Commercieel directeur Robin van Galen is erg blij met het nieuwe partnership: "Treem Groep is als adviesbureau een echte verbinder in de sport- en zwemwereld. We zijn erg blij om de nieuwe samenwerking aan te gaan en kijken uit naar de toekomst.’’