• Waterpolo
  • TeamNL Waterpolo
  • Partners

ZwemNetwerk nieuwe partner van het waterpolo

14 augustus 2023

Ted Walkerfotografie KNZB Sponsoren Ned Chi 5

ZwemNetwerk en de KNZB gaan samen een nieuw partnership aan. De kersverse samenwerking richt zich enerzijds op het waterpolo en anderzijds op de lifeguard en zweminstructeur opleidingen voor verenigingen, zwemliefhebbers en iedereen die toezicht wil houden langs de badrand.

Tussen de groene weilanden in Bennekom vind je in de zomer een echte zwemhotspot. Zwembad de Vrije Slag is dan vol met spelende kinderen, baantjes trekkende senioren en gezinnen die van een dagje in het water genieten. Het zwembad wordt beheerd door het personeel van ZwemNetwerk. ZwemNetwerk is inmiddels al meer dan 10 jaar actief en niet alleen in Bennekom. Naast het beheer van zwembaden leiden zij ook zwembadpersoneel op, detacheren personeel door het hele land bij de zwembaden en zorgen voor gespecialiseerd advies op maat.

De link met de zwemwereld wordt nu alleen nog maar sterker. ZwemNetwerk en de KNZB hebben namelijk een nieuwe samenwerking gesloten gericht op het waterpolo. Algemeen directeur Alex van Hunen was al bekend in de wereld van het waterpolo. Diverse spelers van Polar Bears uit Ede hebben tijdens de zomerdagen namens ZwemNetwerk als lifeguard langs het zwembad gestaan. Hij is in zijn nopjes met de samenwerking:,, Samen met de KNZB kunnen we een volgende stap zetten in het waterpolo en kunnen we verenigingen ondersteunen door toegankelijke opleidingen aan te bieden. Daardoor zijn verenigingen straks niet meer afhankelijk van toezicht van het zwembad.

Ook de KNZB kijkt uit naar de samenwerking: Kevin de Haan namens de marketing afdeling:,, ZwemNetwerk zit vol met passie voor de zwemsport. Samen kunnen we extra stappen zetten die de zwemsport verder helpen. Samen met Alex en zijn team gaan we er een mooie samenwerking van maken.''

Ted Walkerfotografie KNZB Sponsoren Ned Chi 34