Rotterdam Qualification Meet 2023

52534591942 6f64c50188 k

Mis helemaal niets van de RQM 2023

Beleef het in Rotterdam!

De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) organiseert samen met Sportbedrijf Rotterdam van 30 november t/m 3 december een schitterend zwemsportevenement in het Zwemcentrum Rotterdam: de Rotterdam Qualification Meet (RQM). Aan de RQM doen naast de nationale toppers zoals Arno Kamminga, Marrit Steenbergen en Tes Schouten ook enkele internationale topzwemmers mee. Tijdens het evenement proberen zij zicht te plaatsen voor de Olympische en Paralympische Spelen en de WK 2024.

Het evenement belooft niet alleen qua wedstrijden een spektakel te worden! Elke dag worden er side-events georganiseerd, het zwembad wordt aangekleed in een schitterende setting en op zondag worden de finales live op televisie uitgezonden bij de NOS.

Op deze webpagina vind je alle informatie over alle activiteiten en kun je ook jouw tickets aanschaffen. Zien we je in Rotterdam?

52536984192 722539a0b0 k

Ticketverkoop

Via onderstaande webshop kun je jouw tickets voor de RQM en voor de side-events aanschaffen.

Deze zwemsportbeleving mag je echt niet missen!
TeamNL Zwemmen

Praktische informatie

Zwemcentrum Rotterdam
Annie MG Schmidtplein 8
3083NZ Rotterdam

Het zwemcentrum is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Als je met het OV gaat kun je vanaf Rotterdam Centraal 10 minuten met de metro naar halte Zuidplein. Deze halte ligt tegenover het zwemcentrum. Met de auto kun je parkeren in de omliggende Q-parks en op het terrein van Ahoy. Parkeren in deze omgeving is echter niet gratis.