• TeamNL Waterpolo
  • Partners

Axitour levert waardevolle bijdrage tijdens EK Waterpolo

2 WH1360

Het was een waar genoegen om samen te werken met Axitour tijdens de recente EK Waterpolo wedstrijden van 5 tot 13 januari in Eindhoven. Axitour's bijdrage aan ons evenement was van onschatbare waarde, met name door de uitstekende service die zij boden aan onze VIP-gasten.

Gedurende verschillende wedstrijden van Nederland op het evenement heeft Axitour ons voorzien van hoogwaardige oortjes voor onze VIP-gasten, die hen voorzagen van live commentaar tijdens de wedstrijden. Deze toevoeging heeft niet alleen het kijkplezier van onze VIPs vergroot, maar heeft ook bijgedragen aan een nog levendigere en boeiendere ervaring voor hen.

Het professionalisme en de toewijding van het Axitour-apparatuur hebben een grote indruk op ons gemaakt. Hun inzet om ervoor te zorgen dat onze VIP-gasten de best mogelijke ervaring hadden, evenals hun aandacht voor detail in het leveren van hoogwaardige apparatuur en diensten, maken hen een waardevolle partner voor toekomstige evenementen.

We willen Axitour van harte bedanken voor hun uitstekende bijdrage aan ons evenement en kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw samen te werken.

2 WH1258

Axitour voorziet oortjes voor scheidsrechters

Axitour heeft ons daarnaast ook voorzien van AXIWI headsets voor de scheidsrechters tijdens alle wedstrijden van het EK waterpolo voor vrouwen 2024. De geboden service heeft ervoor gezorgd dat de scheidsrechters in nauw contact stonden met elkaar via een draadloze verbinding. De toegevoegde waarde van het gebruik van deze headsets is dat er tussen de scheidsrechters onderling snelle en meer correcte beslissingen gemaakt konden worden. Voor het waterpolo is dit in het bijzonder een grote meerwaarde, omdat het in sommige situaties voor de scheidsrechter lastig te zien is waar en wat voor een overtreding er gemaakt is.