• Para-zwemmen
  • TeamNL Para-zwemmen
  • Partners

BeGlobal

Jan Kok20210713 50321 scaled

BeGlobal: Partner van het Paralympisch zwemmen

De core business van BeGlobal is al meer dan 20 jaar het leveren van promotionele producten, oftewel product media, zoals wij liever zeggen. Ter versterking van de acties en campagnes van onze klanten denken wij graag mee welke product media het beste aansluit bij de wensen van de klant. Onze eigen studio kan de gekozen product media vervolgens customizen volgens de huisstijl van onze klant, of we laten de product media custom made produceren. Wij denken graag (pro)actief mee met onze klanten, om acties optimaal vorm te geven en in te vullen. Wij geloven in de kracht en betekenis van functionele en duurzame product media op het gebied van marketing, communicatie en sales.

Wij stimuleren onze relaties te kiezen voor duurzame product media, waar de eindgebruiker echt iets aan heeft en wat lang mee gaat. Beter voor het milieu en jouw bedrijfsnaam is ook langer zichtbaar. Verantwoord omgaan met people, planet & profit is volgens ons heel belangrijk voor een goede en gezonde toekomst van de hele branche. Daar ligt ons gezamenlijk belang. Vooral de grote ondernemingen en merken kunnen het zich, met het oog op hun imago en goede naam, eigenlijk al niet meer permitteren om geen aandacht te hebben voor duurzaamheid en MVO.

Met product media van BeGlobal maak je een verantwoorde keuze! Wij zetten ons in voor alles wat betrekking heeft op mens, milieu en product media en richten ons op de volgende pijlers: mensenrechten (ook bij toeleveranciers/fabrikanten), arbeidsverhoudingen, duurzaamheid, eerlijk zaken doen, consumentenbelangen en de lokale rol van de organisatie. Goed om te weten is dat BeGlobal Ecovadis Platinum gecertificeerd is.

Sociaal betrokken
Wij vinden het belangrijk om sociaal en maatschappelijk betrokken te zijn en dit uiten we ook in de praktijk. Wij ondersteunen met trots de Excelsior Foundation, Rotterdam Topsport, De Eendracht, The Boost, Werkwaardig en natuurlijk de KNZB, met focus op het paralympisch zwemteam. Het geeft ons een goed gevoel dat wij de mogelijkheid hebben een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.