Eindhoven Qualification Meet 2024

EQM duik

Beleef het in Eindhoven!

De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) organiseert van 11 t/m 14 april een schitterend zwemsportevenement in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion: de Eindhoven Qualification Meet (EQM). Aan de EQM doen naast de nationale toppers zoals Arno Kamminga, Marrit Steenbergen en Tes Schouten ook enkele internationale topzwemmers mee. Tijdens het evenement proberen zij een limiet te zwemmen voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

Het evenement belooft niet alleen qua wedstrijden een spektakel te worden! Elke dag worden er side-events georganiseerd, het zwembad wordt aangekleed in een schitterende setting en het iedere dag live te volgen via de professionele livestream.

Op deze webpagina vind je alle informatie over alle activiteiten en kun je ook jouw tickets aanschaffen. Zien we je in Eindhoven?

Mis helemaal niets van de EQM 2024

Deze zwemsportbeleving mag je echt niet missen!
TeamNL Zwemmen

Side-events

Tijdens de EQM 2024 worden er elke dag leuke side-events georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Zo is er een Business Swim, een Kids Experience, clinics voor Masters en een heuse Zwem4daagse Challenge. Bekijk alle informatie over de verschillende events hieronder.

TIcketverkoop

De ticketverkoop is begonnen! Verzeker jezelf van jouw tickets via de onderstaande ticketshop. Je kunt hier ook tickets voor verschillende side-events aanschaffen.

Kinderen t/m 3 jaar mogen op schoot en hoeven dus geen ticket te hebben.

Praktische informatie

Pieter van den Hoogenband Zwemstadion
Anton Coolenlaan 1
Eindhoven

Het zwemstadion is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Als je met het OV gaat kun je vanaf EindhovenCentraal 10 minuten met bus 407 naar halte Tongelreep. Deze halte ligt tegenover het zwembad. Met de auto kun je parkeren op de grote parkeerplaats naast het bad. Hier kun je gratis parkeren.

Sponsoring

De Eindhoven Qualification Meet biedt met de speciale LED boarding, LED wall, livestream en televisie uitzendingen diverse mogelijkheden om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Bekijk hieronder de mogelijkheden.