• KNZB
  • Verenigingen

Bedankt en op naar 2024!

22 december 2023

Hyke Veldman

Hayke Veldman

Kerstafbeelding

Beste zwemsportliefhebbers,

De Kerstdagen en de jaarwisseling staan weer voor de deur. Een mooi moment om terug te blikken op 2023. Ik wil graag onze vrijwilligers, officials, trainers, sporters en medewerkers bedanken. Dank voor jullie inzet, enthousiasme en prestaties. Jullie hebben er een geweldig sportief jaar van gemaakt.

Een jaar waarin duizenden trainingen en wedstrijden georganiseerd zijn voor onze leden, jong en oud. Een jaar waarin mooie sportieve prestaties zijn geleverd. Van persoonlijke records tot wereldrecords, van mooie teamprestaties tot het wereldkampioenschap van de waterpolo dames.

We mogen trots zijn! Geniet hier nog even na van 2023:

Ook 2024 belooft een bijzonder jaar te worden. Naast alle nationale wedstrijden, vele zwemvierdaagsen en verenigingsactiviteiten werken we samen toe naar o.a. het WK in Doha, het EK in Belgrado en de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

En: op 5 januari trappen we af met het EK waterpolo dames in Eindhoven. Wees welkom om onze dames aan te komen moedigen en deel uit te maken van dit bijzondere event in ons land.

Voor nu… geniet de komende dagen van het samenzijn met familie en/of vrienden en ik wens iedereen alvast een heel goed, gezond en vooral sportief 2024!

Met vriendelijke groet,

Hayke Veldman
Voorzitter KNZB