• Verenigingen
  • Waterbasketbal

IM Gea Geersing | 1967 - 2023

04 oktober 2023

KNZB Logo

Redactie

Gea Geersing klein

IM Gea Geersing | 1967 - 2023

Komende zaterdag 7 oktober zal tijdens het Nederlands kampioenschap waterbasketbal in Meppel zeker worden stilgestaan bij het overlijden van Gea Geersing. Ze was als speelster en coach een zeer gedreven beoefenaar van de sport en had daarom zeker een duidelijke mening. Gea liet niet over zich heenlopen en stond altijd klaar voor haar team. Bij een verschil van mening was Gea ook zo menselijk om het op te lossen met een goed gesprek met een kopje koffie.

Bij de waterbasketbaltoernooien was Gea altijd sociaal aanwezig en had ze altijd een luisterend oor. Voor haar eigen team, maar zeker ook voor de andere clubs was er altijd tijd voor een praatje en een knuffel.

De drijvende kracht binnen haar eigen vereniging Roden laat nu al een leegte achter. Haar spontaniteit en gulle lach wordt gemist, want ondanks haar ziekte bleef ze ook de laatste twee jaar een graag geziene liefhebber van het waterbasketbal.

De KNZB wenst haar man, twee zoons en ieder ander die van Gea hield heel veel sterkte met het verlies van deze kanjer, supervrijwilliger en waterbasketballiefhebber.