• Leden
  • Bestuur
  • KNZB
  • Verenigingen

Meld je aan voor een workshop bij de ALV!

25 mei 2023

Papendal

Meld je aan voor een workshop bij de ALV!

Alle zwemverenigingen hebben onlangs per mail een uitnodiging ontvangen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de KNZB, zaterdag 3 juni 2023 op Papendal, Papendallaan 3 in Arnhem.

De ontvangst is op 3 juni om 9.15 uur en het programma ziet er als volgt uit:

09.15-09.45 Inloop + marktplein met producten en diensten

09.45-10.45 Workshoprondes
- Workshop 1: Verenigingsfinanciën
- Workshop 2: Keep youngsters involved (*)
- Workshop 3: Jeugdsportvisie (*)

10.45-13.00/13.30 ALV met aansluitend lunch

Over de workshops:

1. Verenigingsfinanciën

Deze workshop is bedoeld om nader stil te staan bij gezonde verenigingsfinanciën. Ben je financieel ‘in control’? Heb je de risico’s voldoende in beeld en goed ingeschat? Maar ook: hoe bewust is je vereniging van beveiliging van gegevens, qua AVG maar ook bij gebruik van verschillende IT-applicaties? Verder geven we een korte uitleg over de verzekeringsportefeuille van de bond die ook dekking biedt voor de leden.

Overigens staat de afdeling bedrijfsvoering van de KNZB ook open voor suggesties voor een te behandelen onderwerp mocht daar bij de leden behoefte aan zijn. In dat geval graag je vraag of suggestie voor 30 mei 2023 mailen naar: thijs.van.berckel@knzb.nl

2. Keep youngsters involved

Veel jongeren in de leeftijd 12-18 jaar stoppen met sporten bij de club. Wil je meer weten over hoe je jongeren kunt binden en behouden bij de zwemverenging, kom dan naar deze workshop. We presenteren de 14 factoren om jongerenuitval te voorkomen, laten de toolbox zien die ontwikkeld is en gaan met een kaartspel aan de slag om ervaring en ideeën uit te wisselen.

3. KNZB Jeugdsportvisie

Draag samen met de KNZB bij aan zorgeloos zwemplezier voor onze jeugd! Graag werken we de komende jaren samen aan jeugdsportvernieuwing, met meer aandacht voor het kind. Wij staan klaar op het startblok! Doe jij mee? In deze workshop introduceren we de onlangs vastgestelde KNZB Jeugdsportvisie.

Aanmelden of afmelden voor de vergadering en de diverse workshops kan via deze link:

Klik hier voor het formulier.

De vergaderstukken zijn beschikbaar op deze pagina:

Klik hier voor de agenda en alle vergaderdocumenten.