• Verenigingen

Schrijf je in voor de gratis masterclass 'Ledenbinding gericht op jongeren'

26 april 2024

Jonge zwemmers

Voor zwemverenigingen is het steeds lastiger om jeugdige leden aan zich te binden. Voor verenigingen die dit probleem actief willen aanpakken organiseert de KNZB, in samenwerking met Rabo ClubSupport, een masterclass ‘Ledenbinding (gericht op jongeren)’.

In drie avonden worden alle deelnemers, onder leiding van een expert, begeleid naar het opstellen van een plan om meer jongeren te werven en behouden voor de zwemvereniging. De masterclass is een combinatie van het vergroten van je kennis, het uitwisselen van ervaringen en ideeën met andere verenigingen en het toepassen van alle opgedane informatie op je eigen vereniging.

Voor deelname aan de masterclass is aanwezigheid op alle drie de avonden verplicht. De eerste bijeenkomst is fysiek op het bondsbureau in Nieuwegein, de tweede bijeenkomst is online via Zoom en de laatste bijeenkomst is na de zomervakantie ook online via Zoom.

Eerste bijeenkomst
Datum: 27 mei 2024
Tijd: 19:30 – 21:30
Locatie:
KNZB bondsbureau, Coltbaan 1-19, 3439 NG Nieuwegein

Tweede en derde bijeenkomst
Datum: 17 juni 2024 en 9 september 2024
Tijd: 19:30 – 21:30
Locatie: Online via Zoom

Deelname aan de workshop is gratis voor alle verenigingen die zijn aangesloten bij de KNZB. Inschrijven kan via deze link.

Na je inschrijving zul je via Rabo ClubSupport en NOC*NSF meer informatie ontvangen. Heb je tussentijds vragen? Dan kun je mailen naar bas.hokke@knzb.nl