• Waterpolo
  • Opleidingen

Waterpolo Trainer/Coach 3 van start in Nijverdal, Noordwijk en Culemborg

08 december 2023

Paul metz opleiding 3 wp3 def

Waterpolo Trainer/Coach 3 van start in Nijverdal, Noordwijk en Culemborg

Paul Metz heeft in samenwerking met TOC Noord meer dan 200 waterpolo trainers opgeleid naar het diploma Trainer 2. En in januari start het lang verwachte vervolg: Waterpolo trainer/coach 3. In januari start de opleiding in Nijverdal. In september volgt Noordwijk en in januari 2025 Culemborg.

Er is gekozen voor een efficiënte hybride structuur: 3 fysieke opleidingsdagen, 2 digitale opleidingsmomenten en een aantal online modules.

De opleidingsdagen van de eerste opleiding zijn 28 januari (digitaal), 11 februari (fysiek), 26 mei (fysiek), 22 september (digitaal) en 17 november (fysiek).

De opleiding is bedoeld voor waterpolo trainers die al in het bezit zijn van het diploma Trainer 2. Het niveau van Trainer/Coach 3 gaat dieper in op de tactische en wedstrijdsituatieve aspecten van het waterpolo, evenals op de ontwikkeling van spelers op individueel niveau.

Tijdens de fysieke opleidingsdagen worden praktische vaardigheden geoefend en is er ruimte voor interactie en discussie. De digitale opleidingsmomenten en online modules bieden deelnemers de mogelijkheid om op eigen tempo en op afstand bepaalde onderwerpen te bestuderen.

Paul Metz en TOC Noord streven ernaar om deelnemers een hoogwaardige opleiding aan te bieden, zodat zij hun vaardigheden als waterpolo trainer/coach verder kunnen ontwikkelen. De hybride structuur is ontworpen om flexibiliteit te bieden aan deelnemers, zodat zij de opleiding kunnen volgen op een manier die het beste bij hun schema past.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met TOC Noord. Website: www.tocnoord.nl of mailen naar info@tocnoord.nl Het is een uitgelezen kans voor waterpolo trainers om hun expertise naar een hoger niveau te tillen en bij te dragen aan de groei van het waterpolo in Nederland.