• Openwaterzwemmen

Sponsor- en prestatietochten

1000034720

Sponsor- en prestatietochten

Open Water zwemmen is booming! Zeker als we kijken naar het aantal recreatieve sporters dat meedoet aan een sponsor- of prestatietocht. Denk aan het grote succes van de Amsterdam City Swim, de Swim2Fight Cancer evenementen en diverse zeewedstrijden.

Een goed doel is vaak onlosmakelijk verbonden aan deze tochten, waarbij fondsenwerving dus het belangrijkste kenmerk is van deze dagen. Maar het gaat ook om het aangaan van een mooie uitdaging en dus je grenzen weten te verleggen!

KNZB evenementen

Bijna alle bij de KNZB aangesloten Open Water organisaties hebben een Openwater Swim Challenge of een Swimba Swim opgenomen in het programma waar u als liefhebber zo aan mee kunt doen. Geen licenties, geen verplichtingen, gewoon lekker zwemmen in buiten water. De afstanden variëren van 250 tot 2.000m! U kunt zich gedurende de zomermaanden zelfstandig inschrijven voor deze evenementen via openwaterzwemmen.nl. Kijk in de agenda voor evenementen bij u in de omgeving.

Oefenen?

Wilt u oefenen voor een evenement bij u in de buurt, of misschien wel voor de Amsterdam City Swim? Kijk dan eens op onze pagina's van Mijnzwemcoach! Een techniekclinic, trainingsschema's of toch een borstcrawlcursus? Krijg de borstcrawl techniek onder de knie! Er zijn ook verschillende Open water clinics!