• KNZB
  • SuperSpetters

Lees meer over SuperSpetters

06 februari 2023

Superspetters

Wat is SuperSpetters?

SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.

Kinderen vanaf 4 of 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.

SuperSpetters Zwemles

Plezier maken in en om het water is heerlijk! Kinderen hebben het al snel naar hun zin als er water in de buurt is. En in ons land is water nooit ver te zoeken. Op jonge leeftijd leren zwemmen is daarom heel belangrijk, voor het plezier én de veiligheid van uw kind. Vanaf de leeftijd van 4 of 5 jaar kunnen kinderen al op zwemles; een kindvriendelijke manier om een écht vriendje van het water te worden! Met het zwemdiploma van SuperSpetters op zak kunnen kinderen veiliger spelen in de buurt van sloten, grachten of vijvers. Bovendien redden ze zich prima in moderne zwembaden, waterattracties en recreatieplassen. Zo worden dagjes uit en vakanties nog leuker.

Kortom: met het zwemdiploma heeft uw kind een paspoort voor een leven lang zwem- en watersportplezier!