Opleidingen via Zwemnetwerk

KNZB en Zwemnetwerk slaan de handen ineen voor essentiële opleidingen

;Bekijk hieronder het aanbod van Zwemnetwerk. De opleidingen van Zwemnetwerk staan zeer hoog aangeschreven en helpen jouw vereniging vooruit.

Lifeguard

Lifeguard Zwembad

Dé eerste stap naar een veelzijdige carrière in de zwembadbranche. Deze opleiding is ontworpen voor iedereen die gepassioneerd is over het werken in een zwembad en de verantwoordelijkheid wil dragen voor de veiligheid van jezelf en anderen. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of iemand die zijn eerste stappen zet in de wereld van toezichthouder.

Zwemabc

Lesgever Zwem-ABC

Dé sleutel tot het boeiende vak van zweminstructeur waarin je elke gewenste leeftijd begeleidt naar zwemveiligheid, zwemplezier en de Nationale Norm Zwemveiligheid! Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die de ambitie en passie hebben om een veilige en inspirerende zwemomgeving te creëren, waarin iedereen niet alleen leren zwemmen, maar ook plezier beleven tijdens dit leerproces.

Mat napo Ma Ksx8 J Nbi I unsplash

EHBO/BHV

Zwembaden zijn bruisende plekken van plezier, maar veiligheid staat altijd voorop. Ontdek onze EHBO/BHV cursus en word de onmisbare schakel in noodsituaties. Ben jij al werkzaam of bereid jij je voor op een carrière in de zwembadbranche, deze opleiding biedt de cruciale kennis en vaardigheden om snel en doeltreffend te handelen.