Opleidingen

Shutterstock 63494953
Water ballet gcce4c69b5 1920

Meerjaren opleidingsplan

Succes in de sport komt niet uit de lucht vallen. Aan succes in de topsport is jarenlange zorgvuldige geplande en begeleide training voorafgegaan. Er zijn veel sporters in Nederland. Of zij ook doorbreken in de topsport hangt van veel factoren af. In het Meerjaren Opleidingsplan Synchroonzwemmen heeft de KNZB alle factoren op een overzichtelijke wijze gerangschikt. Het Meerjaren Opleidingsplan wordt momenteel geüpdatet aan de huidige maatstaven. Dit betekent echter niet dat de leidraad welke in het MOSY staat niet nog gebruikt kan worden.

Lifeguard

Lifeguard opleidingen en meer via Zwemnetwerk

Zwemnetwerk is partner van de KNZB en biedt hoogwaardige lifeguard opleidingen aan waarmee verenigingen voortaan zelf toezicht kunnen houden op hun activiteiten in het water. Daarnaast bieden zij ook EHBO opleidingen en opleidingen voor Lesgever ABC aan. Bekijk het volledige aanbod hieronder.

Vrijwilliger

Official opleidingen

Als official ben jij diegene die wedstrijden en evenementen in goede banen leidt. Jij bent de onafhankelijke deskundige die op de hoogte is van de spelregels en zorgt voor een eerlijk verloop van de wedstrijden.