Handboek Zwembaden

Handboek zwembaden jpg
EQM cover

Handboek Zwembaden

Meer mensen (meer) laten zwemmen , dat is de ambitie van de KNZB. Goede zwembaden zijn daarbij een belangrijke voorwaarde. In dit Handboek Zwembaden worden tal van aandachtspunten beschreven die van belang zijn voor het ontwerp, de inrichting en het gebruik van zwembaden om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de (toekomstige) zwemmers.

Met dit Handboek heeft de KNZB dan ook het doel inspiratie en ideeën te leveren bij de ontwikkeling en totstandkoming van een zwemaccommodatie. De KNZB wil belanghebbenden bij zwemaccommodatievraagstukken ondersteunen bij te maken keuzes. Het Handboek dient als hulpmiddel bij het formuleren van een Programma van Eisen of een bestek. De wens is vooral om een proces te stimuleren waarin ontwikkelaars bewuster omgaan met de bouw van zwembaden, optimaal rekening houdend met de wensen van en de mogelijkheden voor toekomstige (zwem) sporters. De KNZB wil samen met betrokken partijen bijdragen aan het ontwerp en de realisatie van goede zwembaden.

Je kunt het handboek Zwembaden kosteloos downloaden. Om je op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen en updates vragen we je jouw gegevens in te vullen. Na het invullen van het formulier kun je het handboek downloaden.

Download het Handboek Zwembaden

Naam
Adresgegevens
Privacy *