Toolkits voor jouw vereniging

Vanaf februari 2023 komt er elke maand een toolkit uit over een onderwerp binnen de zwemsport. Wij willen leden van toegevoegde waarde voorzien door middel van deze toolkits.

Wat is er te vinden in een toolkit?
In een toolkit kunnen communicatie gerelateerde zaken staan, meer informatie over het onderwerp of belangrijke documenten.

Hoe gaat dit te werk?
Aan het einde van elke maand komt er een toolkit online op de website, wij laten dit weten via een nieuwsbrief. Voor deze toolkits is het handig om een Canva-account te hebben, waarmee je gepersonaliseerde content kan maken richting de leden toe. Alles over Canva staat hier.

Wat moet je weten voordat je door de toolkits heen gaat?
Op alle onderstreepte zinnen/woorden kan geklikt worden, deze leiden je naar een link of document. Dat betekent ook voor iconen die naast of onder een tekst kunnen staan. Hierachter bevindt zich een link, PDF-bestand of een Canva-document.

Nationale Sportweek Leskaarten

De zwemsport biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jong en oud. Zwemmen is niet alleen leuk en gezond, maar ook erg belangrijk om de zwemvaardigheid op peil te houden.

Vanuit de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) bieden we met dit document inspiratie voor leuke activiteiten in jouw zwembad. Voor alle doelgroepen en niveaus zijn er mogelijkheden om mee te doen. Wel is het belangrijk dat alle deelnemers een zwemdiploma hebben. Zoek de samenwerking met de zwemsportvereniging in jouw gemeente om van de Nationale Sportweek een nog groter succes te maken!

Daarnaast kunnen deze leskaarten ook buiten de Nationale Sportweek gebruikt worden.