Lidmaatschap

Aansluiting nieuwe vereniging/stichting

Hartelijk welkom! Wat goed dat je je wilt aansluiten bij de KNZB. Samen zorgen we voor een veilige en sportieve zwemsport.

Wij hebben voor verenigingen en stichtingen die interesse hebben in het KNZB lidmaatschap een informatiepakket samengesteld. Hierin vind je alle informatie over de procedure en de in te vullen documenten die nodig zijn om met jouw vereniging/stichting lid te worden van de KNZB:

F l4lrtqmm0 0

Wat doet de KNZB voor verenigingen en verenigingsleden?

Als je lid wordt van een zwemvereniging die is aangesloten bij de KNZB, dan word je automatisch lid van de KNZB. Hier hoef je dus helemaal niks voor te doen. En als lid van de KNZB profiteer je direct van diverse voordelen. Uiteraard organiseren we wedstrijden, toernooien en competities, waar onze leden aan kunnen deelnemen. Voor talentvolle sporters hebben we daarnaast de mogelijkheid om in te stromen in ons talentenprogramma. Maar een lidmaatschap bij de KNZB heeft meer mooie voordelen.

Ook voor verenigingen hebben we, naast onze standaard dienstverlening, diverse voordelen.

Check snel wat de huidige voordelen zijn van jouw (verenigings)lidmaatschap van de KNZB en profiteer direct van de mooie aanbiedingen of handige diensten!

Dit zijn de voordelen van jouw KNZB lidmaatschap

Dit zijn de voordelen van het KNZB lidmaatschap voor verenigingen