• KNZB

Zwembad Zeist

KNZB Bad Zeist

In het KNZB Bad Zeist kan je terecht voor volledig georganiseerde trainingskampen maar ook voor eenmalige trainingsurentegen zeer scherpe tarieven. Onze accommodatie ligt in een bosrijke omgeving op het terrein van het KNVB sportcentrum. Het KNZB Bad Zeist heeft de status van Nationaal Topsport Centrum en is mede daardoor voor elke doelgroep toegankelijk.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 23.00 uur

Zaterdag & zondag: 06.00 - 24.00 uur

Verhuur

Het KNZB bad Zeist beschikt over een twaalf banenbad van 25 bij 30 meter, een volledig ingerichte fitnesszaal, een vergaderzaal en overnachtingsmogelijkheden voor 45 personen.

De accommodatie is uitermate geschikt voor trainingen, trainingskampen en wedstrijden voor verschillende watergerelateerde sporten zoals:

  • Waterpolo
  • Wedstrijdzwemmen
  • Synchroonzwemmen
  • Onderwaterhockey
  • Triathlon

Borstcrawlcursus

Leer en verbeter je zwemtechniek onder begeleiding van een KNZB-zwemcoach. De cursussen starten in de maanden januari/februari, april/mei en september/oktober en staan meestal 2-3 maanden voor de start online. Deelnemen aan de cursus kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Er wordt een basis en gevorderde cursus aangeboden op de dinsdagochtend (07:00 tot 08:00 uur), dinsdagavond (19:30 tot 20:30 uur) en vrijdagochtend (07:30 tot 08:30 uur). Kijk hier voor meer informatie.

Zwemlessen

De zwemlessen in ons bad worden verzorgd door Water en Ko. Klik hier voor meer informatie.

Contact en informatie

Voor informatie en vragen over de mogelijkheden in het KNZB Bad in Zeist kun je contact opnemen door te mailen naar zwembad@knzb.nl.

KNZB Bad Zeist
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist