• Wedstrijdzwemmen

Links en downloads

Sportlink

Sportlink is het ledenadministratiepakket van de KNZB. In Sportlink worden leden geregistreerd en kunnen startnummers voor zwemmers geregeld worden. Bezoek onze aparte Sportlink pagina voor meer informatie en handleidingen.

Splash software

Splash Team Manager en Meet Manager worden gebruikt voor het bijhouden van de club tijdenadministratie en voor het organiseren van wedstrijden. Op de aparte Splash pagina staat alle belangrijke informatie over dit pakket.
Download de Splash software op de Swimrankings.net Wiki-website.

KNZB Compete (de 'Jury-App')

KNZB Compete (ookwel de jury-app) faciliteert het proces rondom zwemwedstrijden middels semi-elektronische tijdwaarneming (SETW). In de voorbereiding, tijdens en na de wedstrijd maakt de Jury-App de administratieve afhandeling makkelijker, accurater, sneller en leuker. De aandacht van betrokkenne kan dan nog meer naar het zwemmen zelf uitgaan en de vrijwilligers rondom de wedstrijden worden verder ontlast.

Wedstrijden

Andere bestanden voor Splash zijn opgenomen in de templates voor de diverse soorten wedstrijden. Als u een nieuwe wedstrijd maakt, maak dan altijd gebruik van een template.

Recordformulier

Swimrankings & Splash